O nama

onama
onama2

Jela i ambijent kojima ćete teško odoljeti

Dobrodošli u Ronjge

Smješten u rodnoj kući Ivana Matetića Ronjgova, prostor je uređen ugodnim bojama, zidovi ukrašeni slikama domaćeg pejzaža samo su neki od detalja koji pružaju osjećaj ugode i intime zbog kojeg će uživanje u jelu izgledati kao zaplet jedne lijepe priče.
Drugi, manji dio, adaptirani je prostor bivše „Kastavske konobe“. Kako bi sačuvali bogatu prošlost i uspomene koje ovaj prostor čuva unutrašnjost je uređena onako kako je i nekad izgledala. Konoba nudi pravi domaći ugođaj, domaću hranu, vino iz bukalete i sve što treba da bi osjetili ugođaj prave kastavske konobe.
Terasa restorana „Ronjgi" nudi, u ljetnim danima, ugođaj kojeg je teško naći. Procvjetali okoliš, nadstrešnica i pogled prema gradu Kastvu i Kvarneskom zaljevu neće Vas ostaviti ravnodušnim. U vrelim ljetnim danima dobro je pobjeći u Ronjge u kojima čekaju lagani ljetni povjetarci i 2 do 3 stupnja niža temperatura od grada Rijeke.
U sklopu kompleksa je spomen soba I. M. Ronjgova, dječje igralište i veliko parkiralište. Toplo uređen prostor, kreativan i bogati meni s domaćim specijalitetima i jelima od divljači i susretljivo osoblje ponovno su privukli brojne goste za njihove poslovne i obiteljske svečanosti.
 
Dobrodošli i dobar tek!
RONJGI_LOGOTIP_jelen7

ISTRAŽITE NAŠ JELOVNIK

Široka lepeza primorske kuhinje te istarskih specijaliteta.